Materiały prezentowane poniżej mają charakter informacyjno - oświatowy.

W żadnym wypadku nie mogą być traktowane jako wskazówki lecznicze czy też zachęta do samodzielnego leczenia się.

kwiecień 2020

Co to jest suplementacja i jak ją stosować, unikać błędów, jakie są jej zasady i jakie są polecane składniki w zależności od wieku lub sytuacji zdrowotnej - poradnik odpowiada na te i inne pytania.

marzec 2020

Porady odnośnie utrzymania dobrego stanu układu odpornościowego oraz składniki zalecane do jego wzmacniania

marzec 2020

Porady odnośnie suplementacji zalecanej dla wegan i wegetarian

wrzesień 2017

Broszura o składnikach bardzo ważnych dla zdrowia każdego z nas, szczególnie osób starszych, uczących się, pracujących umysłowo, kobiet w ciąży.

wrzesień 2017

Nieco wiadomości o jelitach, ich florze bakteryjnej oraz sposobach i produktach dla odżywienia błony śluzowej jelit oraz bakterii jelitowych.

sierpień 2017

Ciekawa broszurka o właściwościach witamin D3 oraz K2...

lipiec 2017

Informacje o balansie kwasowo-zasadowym organizmu oraz produktach wspomagających jego utrzymanie.

lipiec 2017

Broszura o produktach z przefermentowanym sokiem z owoców z granatu.

lipiec 2017

Teraz książki "Metoda Dr. Jacob'a w praktyce" oraz "Simply Eat" możesz pobrać w formie cyfrowej w bardzo atrakcyjnej cenie.

czerwiec 2017

Ciekawe informacje o kawach Chi-Cafe

czerwiec 2017

Broszura opisująca zagadnienie równowagi kwasowo-zasadowej organizmu.

kwiecień 2017

Ciekawa publikacja namawiająca do wyrobienia sobie kilku zdrowych nawyków. Kliknij na zdjęcie aby ją zobaczyć.

Please reload